Korisnik:
Zaporka:
 

PRIJAVA REGISTRACIJA

Advertise Here The SIM4travel international mobile sim card - Global roaming sim cards
Novosti
Selidbe

Adriatic Property Services ima cijelu paletu ponuda da pomogne ljudima pri transportu svojih stvari u Hrvatsku. Kliknite ovdje za detalje.

Building Services
Dizajn, dozvole, nadzor u gradnji - vodenje projekta u cjelosti i sve sto trebate da uspjesno kupite i zavrsite svoj projekt u Hrvatskoj. Kliknite ovdje.
Advice

Što god trebate mi smo tu da vam pomognemo, kolzultiranje pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Kiknite ovdje.

ODRŽAVANJE NEKRETNINA

 
Dobro došli u Adriatic Property Management - odrzavamo vaše nekretnine u Hrvatskoj tijekom cijele godine.
 
Adriatic Property Management pruža široki raspon usluga vezanih uz održavanje nekretnina za vlasnike nekretnina u Hrvatskoj.
Kao registrirana tvrtka u Hrvatskoj s matičnim uredom u Zagrebu imamo osoblje duž cijele obale koje se brine da vaše nekretnine budu u najboljem redu tijekom cijele godine.
 
Našim klijentima nudimo usluge:
 
Iznajmljivanje
Čuvanje ključa
Promjena gostiju i čišćenje
Prijevoz s aerodroma
Inspekcije tijekom cijele godine
Plaćanje i proslijeđivanje računa
Računovodstvo
Održavanje
Gradnja i obnavljanje
 
Iznajmljivanje nekretnina
Molimo posjetite našu rubriku IZNAJMLJIVANJE za potpune informacije o usluzi koju pružamo.
 
Usluga čuvanja ključa
Nudimo opsežnu uslugu čuvanja s ciljem da vam osiguramo potpuni mir u trenucima vaše odsutnosti. Usluga obuhvaća:
  • 24 satni hitni pozivi vašem objektu
  • Organiziranje i prisustvovanje sastancima s graditeljima, trgovcima, instalacija TV i telefona, dostava pokućstva itd.
  • Dočekivanje gostiju kod objekta u prethodno dogovoreno vrijeme
 
Usluga izmjene gostiju i čišćenja
Za uspješno iznajmljivanje nužno je da je vaš objekt u najboljem mogućem stanju. Adriatic Property Services nudi kompletnu uslugu da bi vaš objekt bio spreman za idućeg gosta.
Na dan kada vaši gosti trebaju napustiti objekt, naše će osoblje posjetiti objekt, provesti inspekciju i utvrditi stanje, te preuzeti ključ.
 
Jednom kada su gosti naspustili objekt, naši čistači će sve pripremiti za dolazak idućeg gosta. Očistit će objekt u potpunosti, promijeniti plahte na krevetima, ručnike te nadomijestiti potrošni materijal u sanitarijama. Možemo po potrebi također složiti ‘buket dobrodošlice’ za nadolazeće goste. Molimo obavijestite nas unaprijed o vašim željama.
 
Pri dolasku, nove će goste dočekati naše osoblje i pokazati im objekt, provjeriti stanje inventara, te dobiti suglasnost od gosta ovisno o stanju objekta i inventara.
 
Transport s aerodroma
Uz prethodnu najavu, možemo organizirati prijevoz vaših gostiju sa i do svih glavnih aerodroma u Hrvatskoj. Goste koji putuju u Istru možemo dočekati u Trstu, Grazu, Klagenfurtu. Moguće je organizirati i posudbu automobila i njegovo upućivanje na mjesto dolaska vaših gostiju (aerodrom, trajektna luka…)
 
Inspekcije tokom cijele godine
Održavanje vašeg doma u inozemstvu ima svoje izazove. Kada je objekt dulje vrijeme bez nadzora, mogu se dogoditi razne nepredviđene stvari od puknuća cijevi, oštećenja uslijed oluje itd. Adriatic Property Management provodi redovite inspekcije objekata tijekom cijele godine uz redovito podnošenje izvještaja o stanju nekretnina svojim klijentima osiguravajući tako njihovu bezbrižnost. U slučaju olujnog nevremena upućujemo osoblje u inspekciju vašeg objekta da bi se eventualno nastale štete mogle u najkraćem roku ukloniti. U slučaju potrebe bilo kakvih zahvata na vašem objektu odmah vas o tome informiramo. U slučaju manjih radova, nabavit ćemo ponudu od lokalne tvrtke i uz vaš pristanak organizirati uklanjanje nastalih problema. Ako su potrebni veći radovi, uz vaš pristanak, nabavit ćemo ponudu  tvrtke te vam je poslati.  Klijent mora tada potpisati da prihvaca ponudu prije nego li započnu bilo kakvi radovi. Kao privremenu mjeru zaštite , prije nego li započnu radovi na oštećenom objektu, naše će se osoblje pobrinuti za npr. zatvaranje vode ili zagradnja razbijenog prozora…
 
Plaćanje i proslijeđivanje računa
Adriatic Property Management može se, ako je potrebno, pobrinuti za sve vaše račune. Računi vam se mogu direktno proslijediti u vašu zemlju ili ih možemo platiti direktno iz dobiti od iznajmljivanja.
 
Računovodstvo
Ako planirate iznajmiti vašu nekretninu morate uzeti u obzir zakonske odredbe. Ovisno o tome jeste li kupili vašu nekretninu posredstvom neke tvrtke ili od privatne osobe, te uzevši u obzir visinu prihoda od iznajmljivanja morati ćete možda koristiti usluge računovodstva, da biste ostali unutar zakonskih okvira. Adriatic Property Services koristi usluge pouzdane i iskusne tvrtke koja pruža usluge računovodstva koja se može brinuti i o vašem slučaju. Ako želite više informacija kliknite ovdje.
 
Održavanje
Bilo da se skrbimo o vašoj nekretnini za liznajmljivanje ili ne  pružit ćemo vam visoko profesionalnu uslugu održavanja. Naše usluge održavanja obuhvaćaju:
  • Opće usluge održavanja
  • Održavanje bazena i popravci
  • Vrtlarenje i uređivanje okolisa
  • Održavanje vodoinstalacija
  • Održavanje električnih instalacija
  • Bojanje
  • Stolarija
  • Usluge namještanja objekta po volji
 
Prije nego pristanete na korištenje usluga održavanja raspravit ćemo vaša oćekivanja i potrebe. Svi popravci koštaju, pa stoga moramo znati vaš limit.
Do postizanja dogovora biti ćete obaviješteni u slučaju da se javi potreba za bilo kakvim radovima putem e-maila i fotografija uz procjenu troškova za izvršenje radova. Ako ste zadovoljni procjenom morate poslati pisanu potvrdu o pristanku , da bi dotični radovi mogli početi. Pratit ćemo izvođenje radova i poslati vam izvještaj uz fotografije na zavrsetku radova.
 
 Gradnja i opremanje
Molimo posjetite dio o Savjetovanju kod gradnje  za detalje.
Traženje
Regija:
Grad:
Pozicija:


Tip nekretnine:

Cijena:
od do

Broj soba:
Četvornih metara:

Traži po "id" referenci
Ref:
Prikaži nove nekretnine
POŠALJITE MI NEWSLETTER...

...sa svježim novostima, nekretninama, događajima itd.

Ime
E-Mail
 
Vrijeme
Vrijeme - www.dhmz.htnet.hr
Copyright © 2004 KMG Usluge d.o.o. • Disclaimer